Wat is Vastgoedstyling?

Je hebt je huis te koop gezet. Daar wil je maximaal rendement uit halen. Gerritsen Stijladvies is gespecialiseerd in het aantrekkelijk presenteren van jouw woning.

Sta je op het punt om je woning te verkopen? Of staat het al een tijdje te koop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als specialist op het gebied van vastgoedpresentatie zijn wij een waardevolle partner voor huizenverkopers en vastgoedprofessionals.

Werkwijze

Gerritsen Stijladvies geeft advies op maat en werkt via een hands-on methode. Dit houdt in dat je huis in 1 of 2 dagen verkoopklaar is, afhankelijk van de grootte van de woning. Er wordt per woning gekeken wat er nodig is om jouw huis zo aantrekkelijk, sfeervol mogelijk te presenteren voor een zo’n groot mogelijke doelgroep.

Door een neutrale uitstraling te creëren kan een geïnteresseerde kijker beter inzicht krijgen. De eerste indruk telt immers. Wij maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van uw eigen meubels en spullen. Soms laten we meubels weg of voegen we juist accessoires toe om de ruimte zo optimaal te laten uitkomen. Zo pronken we met de pluspunten van jouw woning.

Het belang van een eerste indruk

Wat we besproken hebben, leggen we vast in een to-do lijst per kamer. Veel zaken als opruimen, schoonmaken en eventuele kleine reparaties kun je zelf al uitvoeren. De styling van je huis en tuin verzorgen we inclusief eventuele fotografie. Zo wordt je woning op zijn best gepresenteerd, waardoor het opvalt op bijvoorbeeld Funda. Je woning zal zo een goede eerste indruk maken, wat de verkoopkansen beïnvloedt.

Gecertificeerd verkoopstyliste

Ik ben gecertificeerd verkoopstyliste, opgeleid door House of KIKI, bekend van o.a. het TV-programma “Uitstel van executie” met Martijn Krabbé. Gerritsen Stijladvies vastgoedstyling is aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten (CNVV).

Gerritsen Stijladvies is een erkend stylingbureau in Breda met expertise op het gebied van vastgoedstyling en interieurstyling.

  
© 2016 - 2018 - Gerritsen Stijladvies   •    Privacy statement